Den mest almindelige skade.

Af de iPhones vi modtager hos iPhoneAmbulancen er den absolut hyppigste skade knuste skærme.

iPhones har en stor, lækker skærm til både internet og video, men den tåler desværre ikke at falde på gulvet. Fortvivl ikke vi har stor erfaring med udskiftning af knuste iPhone skærme.

Har du brug for udskiftning af en knust iPhone skærm, så kontakt iPhoneAmbulancen med det samme. Vi har næsten altid tid til at foretage udskiftning af din knuste iPhone skærm, mens du venter.

Slår din microfon hele tiden over på lydløs, når du snakker?

Dette er også en kendt fejl, som vi ofte opdager, når vi tester iPhones. Bag glasset ved siden af øre-højtaleren sidder en lille sensor, som slukker skærmen, når du tager den op til øret. Smart, men sensoren er følsom og tåler ikke at ryge på gulvet! Så hvis folk nogen gange ikke kan høre dig, når du snakker. Eller hvis du får trykket på alle mulige taster med øret, så kan det være fordi din sensor ikke slukker skærmen som den skal. Men frygt ikke! iPhoneAmbulancen fikser det enten hjemme hos dig eller på skadestuen.

Andre skader.

Vi reparerer ikke kun skærmen på iPhones. Vi modtager også mange iPhones som ikke kan tændes af den ene eller anden grund. De kan have været udsat for vandskader, have softwarefejl eller et dårligt batteri. Det er altsammen noget vi kan ordne på skadestuen, så du kan trygt sende din iPhone til reparation hos iPhoneAmbulancen. Og kan vi ikke reparere den, så koster det ikke noget.*

Udskiftning af knust iPhone skærm hjemme hos dig

Hvis din iPhone røget tur på gulvet og skærmen er knust, kan du tage det ganske roligt. Hvis du bor i Århus kan iPhoneAmbulancen i de fleste tilfælde klare udskiftningen hjemme hos dig. Ring til os med det samme på 42 29 78 78 og fortæl os om problemet, så aftaler vi en tid, hvor iPhoneAmbulancen rykker ud og reparerer din knuste iPhone skærm.

Indlevering på skadestuen

Bor du ikke i Århus kan du alligevel få repareret din iPhone i en rasende fart på iPhoneAmbulancens skadestue. Send blot din telefon til os, så sørger vi for, at du snart har en hel og velfungerende iPhone igen.

 

* Vandskadede iPhones kræver flere timers rengøring og testarbejde før vi ved om den kan laves. Derfor koster det 250kr at få undersøgt en vandskade plus eventuelle omkostninger til reservedele.

 

Best webhosting site hostgator coupon and online poker on party poker
iPhoneAmbulancen Århus tlf: 42 29 78 78 Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. CVR nr.: 30 44 52 60
Copyright 2011 Skader.
Joomla Templates by Wordpress themes free