Hvornår har iPhoneAmbulancen åbent?
Vores værksted, Skadestuen har åben man-fre fra kl. 09-17. Der er mulighed for at indlevere iPhones, til reparation. Samt at afhente reparerede iPhones. Der er også mulighed for aflevering af iPhones uden for åbningstiden i vores postkasse.

Hvordan finder jeg vej til iPhoneAmbulancen
iPhoneAmbulancen og Skadestuen har adresse på Haslevangsvej 78 i Århus V. Vi ligger lige ved buslinie 13 endestationen Frydenlund og tæt på Hasletorv. Se kortet her.

Kan man parkere ved butikken, og hvilke parkeringsregler gælder?
Der er gode muligheder for at parkere på Haslevangsvej. Der skal ikke betales for parkering, og der er ingen tidsbegrænsning i området.

Hvordan sender jeg min telefon med posten?
Pak telefonen forsvarligt ind, sådan at der ikke er risiko, for yderlig skade under transporten. Print, udfyld og vedlæg en indleveringsblanket. Vi anbefaler at man sender sin telefon som pakke med Post Danmark. På den måde er det altid muligt at spore pakken via trackingnummeret. Når vi modtager pakken kontakter vi dig, med information om det videre forløb.

Hvordan betaler jeg for min reparation, når jeg sender med posten?
Det er muligt at betale reparationer via vores prisliste her på websiden. Du kan også vælge fakturabetaling. Dette medfører dog længere behandlingstid da en bankoverførelse normalt tage 1 bankdag.

Reparerer i andre modeller end iPhone?
Vi reparerer på nuværende tidspunkt kun Apples iPhones.

Hvad koster det at få repareret min vandskadet iPhone?
Prisen for reparation af en vandskadet iPhone, kan aldrig gives på forhånd, da ingen vandskader er ens. Din iPhone skal derfor gennemgå en grundig diagnose, det vil derefter være muligt at fastsætte en pris, for udbedring af vandskaden. Skulle det vise sig at vi ikke kan reparere din iPhone er prisen for en diagnose er 250,- Ellers betaler du kun for reparationen.

Best webhosting site hostgator coupon and online poker on party poker
iPhoneAmbulancen Århus tlf: 42 29 78 78 Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. CVR nr.: 30 44 52 60
Copyright 2011 FAQ.
Joomla Templates by Wordpress themes free